Foto: Filip Oskarsson

Champions League för LFC

Champions League äventyret för LFC börjar ikväll! Första 16:delsfinalen mot Apollon Ladies F.C. ska spelas på Makarium stadium i Nicosia. Matchen kan du se på 24Corren kl 16:00.

Efter en skön vinst mot Djurgården i söndags har laget förberett sig för att inledande match i Champions League. Laget åkte direkt från Stockholm på måndagmorgonen ner till Cypern och har fått förbereda sig på ett bra sätt. Igår tränade laget på arenan och fick chansen att känna på planen.

Inte en helt vanlig match då vi vanligtvis har möjlighet att scouta motståndarlaget på detaljerad nivå. Apollon har vi lite information om, men det finns även många frågetecken. De har flera nya spelare samtidigt som deras liga inte har startat än. Endast två spelare är lokala och resterande spelare är värvade från andra länder.

Se matchen på 24Corren kl 16:00. (Matchen spelas kl 17:00 lokal tid.)

Matchfakta

Champions League
4 oktober 14:00
Makarion, Nicosia
Inga matchhändelser.