Serieledarna pressades!

Det blev en frustrerande förlust borta mot Limhamn Bunkeflo i lördagens match. LB vann med 3-2 sedan vi haft ledningen med 1-0 och haft 2-2 i paus. Stundtals gjorde vi en riktigt bra match mot suveräna serieledaren LB, speciellt i båda halvlekarnas inledning då vi orkar hålla den höga pressen. Wilma T gjorde 1-0 assisterad av Alicia i matchens 10:e minut som ett kvitto på den fina inledningen. Tyvärr kvitterade LB omgående och man ökade också på till 2-1 innan Alva gjorde 2-2 på en sylvass kontring, frispelad av Wilma T. Matchen stod sen och vägde länge i andra halvlek innan avgörandet kom i 78:e minuten, 3-2 till LB. Vi försökte forcera men närmare än Annas stolpskott kom vi inte. Frustrerande men vi lämnade Skåne med huvudena högt!

LFC:s startelva

 • Före detta spelare/inlånade spelare
 • #1 Clara Ekstrand
 • #4 Katja Mundel Svensson
 • #7 Wilma Thörnkvist
 • #9 Wilma Ritzén
 • #11 Wilma Johansson
 • #14 Alicia Drott
 • #16 Julia Elm (K)
 • #21 Sara Hjelm
 • #23 Emmaliina Tulkki
 • #24 Ella Degerstedt
 • Ersättare
 • #6 Junis Andersson
 • #10 Ea Wessén
 • #12 Ebba Karlsson
 • #17 Anna Krantz

Matchfakta

F19
6 oktober 13:00
Limhamns IP, konstgräs, Malmö
3-2
 • Domare: Faruk Halilovic
 • Varningar, IF Limhamn Bunkeflo: Ebba Jahnfors, Emma Paulsson