Serieledarna pressades!

Det blev en frustrerande förlust borta mot Limhamn Bunkeflo i lördagens match. LB vann med 3-2 sedan vi haft ledningen med 1-0 och haft 2-2 i paus. Stundtals gjorde vi en riktigt bra match mot suveräna serieledaren LB, speciellt i båda halvlekarnas inledning då vi orkar hålla den höga pressen. Wilma T gjorde 1-0 assisterad av Alicia i matchens 10:e minut som ett kvitto på den fina inledningen. Tyvärr kvitterade LB omgående och man ökade också på till 2-1 innan Alva gjorde 2-2 på en sylvass kontring, frispelad av Wilma T. Matchen stod sen och vägde länge i andra halvlek innan avgörandet kom i 78:e minuten, 3-2 till LB. Vi försökte forcera men närmare än Annas stolpskott kom vi inte. Frustrerande men vi lämnade Skåne med huvudena högt!

LFC:s startelva

  • Före detta spelare/inlånade spelare
  • #23 Emmaliina Tulkki
  • Spelade ej/skadade/sjuka:

Matchfakta

F19
7 oktober 15:00
Limhamns IP, konstgräs, Malmö
3-2
  • Domare: Faruk Halilovic
  • Varningar, IF Limhamn Bunkeflo: Ebba Jahnfors, Emma Paulsson