Foto: Filip Oskarsson

Tuff match borta mot Djurgården IF

Idag ställs Linköpings FC för en tuff uppgift när de möter ett formstarkt Djurgården på Stockholms stadium, ett Djurgården som ligger fyra i tabellen. Matchen kan du se på SVT eller på damallsvenskan.tv!

Det återstår sex matcher i Damallsvenskan och alla kommer vara oerhört viktiga. Mötet borta mot Djurgården är inget undantag, laget ligger strax efter trean i tabellen Eskilstuna och krigar om att ta en av de ädlare medalj i årets damallsvenskan.

I laget finns alla tillgängliga utom Johanna Rasmusen som krigar på efter sin korsbandskada samt Claudia Neto som inte helt är återställd i sitt knä efter matchen borta mot Göteborg. Extra kul att se Irma Helin tillbaka och redo för match.

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
1 oktober 15:00
Stockholms Stadion 1, Stockholm
Inga matchhändelser.