Vinst i säsongens sista match

Med A-lagets guldjubel ringande i öronen kommer här några bilder och ett kort referat från vår sista match för säsongen. Matchen mot Kungsbacka spelades under söndagen på en vattensjuk och svårspelad naturgräsplan i hård vind. Desto mer imponerande var det spel som ändå presterades från båda lagen. Kungsbacka tog kommandot direkt med vinden i ryggen i första halvlek och tog också ledningen i matchens 8:e minut. Kungsbacka fortsatte att dominera men Katjas kvittering i matchens 24:e minut var desto skönare. Alicia stod för framspelningen. Kungsbacka återtog ledningen i 32:a minuten och hade också bud på mer så Alicias 2-2 i 45:e minuten kom väldigt psykologiskt när vi var på väg ner för räkning. Amanda Samuelsson (lån från Tranås) stod för passningen denna gång.

I andra halvlek tog vi över spelet mer och mer och Kungsbackas målvakt fick göra några fina räddningar direkt. Matchen stod länge och vägde och även Clara fick briljera i vårt mål. Så kom då avgörandet: i matchens 88:e minut drev Wilma R upp bollen på högerkanten, slog ett hårt inlägg som fångades upp av Alicia som tryckte upp bollen i krysset, 3-2 till oss. Hur snyggt som helst! Men vi var inte nöjda där! I 93:e minuten fick Wilma J slå i sista spiken till slutresultatet 4-2, fint framspelad av Anna. En otroligt skön seger! Tack tjejer för denna säsong och tänk på att ni är en del av Sveriges bästa lag:-)

LFC:s startelva

  • Före detta spelare/inlånade spelare
  • #3 Linn Bogren

Matchfakta

F19
29 oktober 15:00
Tingbergsvallen, Kungsbacka
2-4