Foto: Filip Oskarsson

Champions League 8-delsfinal

LFC fortsätter framåt i Champions League. Nu i åttondelsfinal söker laget en seger i Tjeckien. Kl 18:00 är det avspark i Prag mot AC Sparta Praha i åttondelsfinalen.Vi möter ett lag som imponerat både i serien och i tidigare omgångar i UWCL.

Det är äntligen dags för Champions League igen.
LFC har laddat upp ordentligt inför mötet mot AC Sparta Praha. I tisdags åkte laget ner till Prag där de på kvällen fick träna ett pass inför matchen. I truppen så saknas Rasmussen, Neto, Tulkki, Olai och Oscarsson. Oscarsson fick under förra omgången i Champions League två gula kort och blev därmed avstängd under 8-delsfinalen.
AC Sparta Praha har fördel av hemmaplan och rider på segervågen från sin tidigare utskåpning av PAOK i 16-dels finalen. Dock dras även deras trupp av gula kort.

Matchen börjar kl. 18:00. Matchen kan ni se på Corren som kommer att sända matchen.

Matchfakta

Champions League
7 november 15:00
Generali Arena, Prague
Inga matchhändelser.