Dags för returmöte i Champions League!

Imorgon, onsdag, spelas returmötet mot tjeckiska AC Sparta Praha på Linköping Arena. Avspark 18:00.

AC Sparta Praha dominerar den tjeckiska högsta ligan och har där vunnit 18 av 24 titlar. I årets Women’s Champions Leauge gick laget som segrare ur sin 16-delsfinal, mot grekiska PAOK AC med totalt 8–0. Resultatet i det första mötet mellan Sparta och LFC nere i Prag, Tjeckien, blev 1–1 (0–0). Första halvlek höll resultatet 0–0 men det skulle snabbt komma att ändras tidigt i andra halvlek. Redan en minut efter halvtidsvilan tog AC Sparta ledningen med 1–0 genom mål på frispark. Det tog däremot inte lång tid innan LFC kvitterade till 1–1 genom Lina Hurtig med assist från Nicoline Sørensen. Ett resultat som stod sig matchen ut. Vi hoppas på en välspelad match med mycket stöd på läktaren. Välkomna!

Matchfakta

Champions League
15 november 17:00
Linköping Arena, Linkoping
Inga matchhändelser.