Landslagsmålvakt till Linköping

Den svenske landslagsmålvakten Hilda Carlén är klar för LFC inför kommande säsong. Hilda kommer närmast från spel i Piteå där hon varit de senaste 4 säsongerna.

Hilda har ett förflutet i LFC och spelade här under 2010. På senare år har hon varit bofast i landslaget och har sina styrkor i försvarspelet och en bra passningsfot i anfallspelet.

Hilda: Efter snart fyra fantastiska år i Piteå ser jag nu framemot nya utmaning. Jag är stolt och tacksam över att få möjligheten att representera Sveriges bästa fotbollsklubb kommande säsonger. Jag är säker på att miljön i Linköping gör att jag kommer ta ytterligare steg framåt i min utveckling. Det är inspirerande att få komma till en klubb som satsar högt och jag gläds att jag nästa säsong ska få vara en del av den professionalitet som finns i klubben.

Vi hälsar Hilda varmt välkommen till Linköping!