LFC och Kim Björkegren går skilda vägar

Efter årets utvärdering av den sportsliga verksamheten bland ledare och spelare, samt genomgång av nästa års verksamhet har LFC och huvudtränaren Kim Björkegren kommit överens om att gå skilda vägar.

-Kim har levererat ett mycket bra resultat tillsammans med övriga ledare och spelare och det är alltid tråkigt när tränare lämnar, men det är en del av elitidrottens vardag, säger ordförande Christer Mård. Det är viktigt med kontinuitet, och förändringar kommer alltid att ske. Klubbens framtida möjligheter inom den sportsliga verksamheten blir alltid avgörande när vi beslutar inför kommande säsong.

– Jag känner stolthet över det vi åstadkommit tillsammans under säsongen och hur vi presterat med tanke på alla förändringar som skedde inom klubben inför och under innevarande säsong. Vi har vunnit SM-guldet med hela 9 poängs marginal och tagit oss till kvartsfinal i C.L. Trots dessa framgångar väljer jag att söka mig vidare säger tränare Kim Björkegren.

Mot denna bakgrund har vi fattat ett gemensamt beslut om att avsluta vår överenskommelse i förtid.

Vid ev frågor kontakta

Ordförande Christer Mård 0705 604 302
Tränare Kim Björkegren 0737 000001