Filippa och Tove är klara inför 2018

Linköpings FC fortsätter sitt lagbygge inför 2018 och förutom att Tove Almqvist förlänger sitt avtal kommer även 20 åriga Filippa Angeldahl att representera klubben 2018.

Tove kom till Linköpings FC 2014 och har under sin tid i klubben hela tiden tagit stora steg som fotbollsspelare. Ett energiknippe både på och utanför planen och som rättvänd tillhör de bästa i allsvenskan. Tove finns med i landslagstruppen och kommer säkert få flera chanser under året i den blågula dressen.

Filippa Angeldahl en defensiv mittfältare med moderklubb Vaksala SK. Närmast kommer Filippa från spel i Hammarby och innan dess tillhörde hon AIK. En spelare med härlig teknik som sällan slår en felpass. Trygg med bollen och kan spela både korta och längre avgörande passningar. Ett spännande namn som på senaste fotbollsgalan blev prisad som årets mest värdefulla spelare.

Tove Almqvist – Det känns otroligt kul att jag förlängt 2 nya år med Linköping. Det har varit en miljö som utvecklat mig som fotbollsspelare men även som människa. Jag ser verkligen framemot 2018

Filippa Angeldahl – Det känns jättebra, det ska bli kul att bli en del av Linköping och jag hoppas att jag ska kunna bidra med så mycket som möjligt.

Vi hälsar Filippa varmt välkommen till klubben!