Foto: Filip Oskarsson

Johanna Rasmussen fortsätter i LFC

Johanna Rasmussen fortsätter i Linköpings FC ytterligare ett år. Johanna fick hela 2017 förstört på grund av en korsbandsskada i början av säsongen. Johanna har under året genomgått rehabilitering och kommer att vara redo för spel till nästa säsong. Trots sin skada har hon varit med i den dagliga verksamheten och bidragit med sin erfarenhet och kunskap.

Johanna: Jag är oerhört tacksam över att LFC visar förtroende för mig efter ett år där jag inte kunde bidra med mycket på planen efter att ha dragit korsbandet redan i februari. Går inte att beskriva hur mycket jag ser framemot att dra på mig LFC-tröjan och äntligen kunna få spela fotboll igen och bidra till LFC:s fortsatta framgångar 2018.

Maria: Det känns verkligen kul att Johanna kommer att fortsätta hos oss även nästa säsong. Det känns nästan som ett nyförvärv men som redan är en del av laget och kommer att bidra med hög spelförståelse, bra passningsspel med en riktig vinnarskalle. Johanna har stor erfarenhet från både spel i Damallsvenskan och i det danska landslaget där hon har spelat över 150 landskamper. En viktig egenskap där vi jobbar mycket med utveckling av vårt relativt unga lag och kommer stå inför spännande internationella matcher både i vår och i höst.

Vid ev frågor kontakta
Maria Hagström 070-5324804
Linköpings FC