Oavgjort räckte till avancemang

Matchen mellan LFC och K/Göteborg slutade 1-1 efter underläge i paus men en reducering i andra halvlek av Elin Landström som fick göra mål på sina före detta lagkamrater. En relativt blev insats av Linköpings FC där Marcus Walfridson var nöjd med resultatet men sa även att det fanns väldigt mycket att jobba på och förbättra. Presspelet fungerade inte fullt ut och även sista tredjedelen kan vi betydligt bättre. Många spelare som varit iväg med landslaget och det är alltid en omställning till klubblaget. Nu väntar semifinal borta mot Eskilstuna den 17 mars kl 13:00, lottning skedde idag och vid en eventuell final lottades vi som bortalag.

LFC:s startelva

 • Före detta spelare/inlånade spelare
 • #3 Janni Arnth Jensen (K)
 • #5 Lisa Lantz
 • #11 Tove Almqvist
 • #15 Frida Leonardsen Maanum
 • #18 Kosovare Asllani
 • #19 Filippa Angeldahl
 • #20 Anna Oskarsson
 • #23 Marija Banusic

Matchfakta

Svenska Cupen
11 mars 13:00
Linköping Arena, Linköping
1-1
 • Domare: Pernilla Larsson
 • 54’ 1-0 Elin Landström
 • 56’ Frida Leonardsen Maanum (ut)Nicoline Sørensen (in)
 • 77’ Filippa Angeldahl (ut)Maja Ring Kildemoes (in)
 • 92’ Tove Almqvist (ut)Alva Selerud (in)