Foto: Filip Oskarsson

Dags för revansch

Omgång 3 i Damallsvenskan spelas imorgon lördag 28 april kl 13:30 mot Kristianstad DFF på deras nya arena Kristianstad Fotbollsarena. Det är ett revanschsuget gäng som åker till Skåne redan i eftermiddag efter uddamålsförlusten mot Vittsjö förra helgen.
Kristianstad har spelat två oavgjorda matcher i sina tidigare omgångar.

Under försäsongen 2017 så skadades Johanna Rasmussen och har rehabat sedan dess. Det är med stor glädje som vi kan säga att Johanna kommer att spela i morgondagens match mot hennes förra lag Kristianstad DFF, det ska bli väldigt roligt att se henne på planen igen!

Kan ni inte vara på plats på Kristianstad Fotbollsarena så kan ni se matchen på SVT1 och via Corren.

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
28 april 13:30
Kristianstads Fotbollsarena,
Inga matchhändelser.