Foto: Filip Oskarsson

Ännu en helg i Skåne väntar

Det är dags för den tredje bortamatchen i Damallsvenskan och den spelas precis som de tidigare två i Skåne. Lägg också till förra helgens final i Svenska Cupen som även den spelades i Skåne.

I omgång 5 så är det IF Limhamn Bunkeflo, mer bekanta som LB07, som står för motståndet. LB07 var nykomlingar förra året där de slutade på en nionde plats och det är även där de befinner sig just nu i årets tabell. LFC klättrade upp till en tredje plats i tabellen i och med segern hemma mot Kopparbergs/Göteborg FC sist.

Tjejerna i LFC har under eftermiddagen en sista förberedande träning för att sedan åka neråt mot Skåne igen. Matchen imorgon startar kl 15:00 och spelas på Limhamns IP. Ni kan som vanligt se den på Damallsvenskan.tv!

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
19 maj 15:00
Limhamns IP, konstgräs, Malmö
Inga matchhändelser.