Äntligen hemmamatch igen!

Imorgon fredag 1 juni kl 19:00 är det äntligen hemmamatch igen på Linköping Arena då det är dags för omgång 7 i Damallsvenskan. LFC tar emot inga mindre än serieledarna Piteå IF DFF som har startat säsongen på bästa sätt med full pott efter 6 matcher. Det blir en spännande match mellan fjolårets svenska mästare och årets serieledare. Målvakten i Piteå med nr 25 på ryggen känner vi alla igen, Cajsa Andersson som var med och tog fram LFC till SM-guld både 2016 och 2017.

Serien fortsätter att vara jämn där lagen tar poäng av varandra. Tjejerna i LFC tog en viktig vinst i förra omgången mot Hammarby IF FF där Natasha Dowie satte det avgörande målet i 93:e minuten och LFC ligger därmed inför den stundande omgången på en femte plats i tabellen, men bara tre poäng ifrån serietvåan FC Rosengård.

Nu samlas vi allihopa på Linköping Arena och hejjar fram tjejerna i LFC till en viktig seger!

Biljetter köper ni HÄR!

Ses imorgon på Linköping Arena!

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
1 juni 19:00
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.