Foto: Filip Oskarsson

Danske Bank Cup

Ikväll klockan 19:00 spelas semifinalen i Danske Bank Cup där LFC möter Motala AIF FK, ett lag som är nystartat från denna säsong men med spelare från bland annat Vadstenas som spelade i div 1 förra året, BK Zeros och Borens IK. På grund av skillnaden i serietillhörighet så får MAIF FK fem st bonusstraffar som de kan välja att lägga när som helst under matchen.

Det blir ett LFC-lag som är blandat med spelare från A-laget och F19-laget. Med i matchtruppen ser vi följande spelare:

Matilda Haglund, Clara Ekstrand, Ella Degerstedt, Maja Kildemoes, Alicia Drott, Frida Elofsson, Sara Hjelm, Linn Bogren, Johanna Rasmussen, Filippa Angeldahl, Alva Selerud, Marija Banusic, Junis Andersson, Nellie Törngren, Tove Almqvist och Nora Törngren.
Det blir en spännande match där vi önskar våra tjejer ett STORT lycka till!

Matchen spelas på Motala Idrottspark kl 19:00 ikväll. Ses där!

Matchfakta

Danske Bank Cup
25 maj 19:00
Motala idrottspark, Motala
Inga matchhändelser.