Foto: Birgitta Kihlman

Omgång 4 i DA

Det har redan blivit dags för omgång 4 i Damallsvenskan. Motståndet för dagen är Kopparbergs/Göteborg FC som har samma resultat som LFC från tidigare matcher; 1 vinst, 1 oavgjord och 1 förlust. Lagen mötte varandra senast i mars i gruppfinalen i Svenska Cupen, en match som slutade 1-1. Det är alltså mycket som talar för att det ska bli en jämn match ikväll på Linköping Arena!

Som vi tidigare har informerat om så har det skett ett tränarbyte. Marcus Walfridson har lämnat LFC och istället är det Henrik Jensen som har tagit över som huvudtränare. Joel Bäckström finns kvar som assisterande tränare tillsammans med Charlotte Rohlin.
Det nya tränarteamet gjorde sin första träning tillsammans med laget i lördags.

Prognosen lovar strålande sol och 22 grader vid matchstart ikväll kl 18:30 på Linköping Arena. Biljetter köper ni HÄR!

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
7 maj 18:30
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.