Brittisk och kanadensisk forwards förstärker LFC!

Bara timmar innan transferfönstret stängde i går kväll gjorde Linköpings Fotboll Club klart med två nya forwards. Det rör sig om brittiskan Emma Jones och kanadensiskan Marie Yasmine Alidou A’Anjou.
Jones, som är 24 år, kommer senast från Oregon State University i USA.
23 åriga Alidou D’Anjou ansluter från franska klubben Olympique de Marseille.
Båda spelarna har skrivit på säsongen ut med möjlighet till förlängning över 2019.
– Alla har vetat om att vi behövt förstärka laget på forwardssidan och tillföra spelare i en ganska tunn trupp, så jag är glad att vi nu har lyckats med det, säger Olof Unogård, tränare för LFC. Jag hoppas att de ska börja bidra direkt och ge oss möjligheten att få till lite rotation inför ett väldigt matchintensivt september.
Precis innan sommaruppehållet blev det klart att Natasha Dowie och Marija Banusic skulle lämna klubben och efter det har en intensiv jakt på forwards pågått.
– Eftersom det här blev klart sent igår kväll, precis innan fönstret stängde, handlar det nu om att få hit spelarna så fort som möjligt och att få dem spelklara. Jones kan förhoppningsvis bli det rätt snabbt, medan vi behöver invänta ett arbetstillstånd för Alidou D’Anjou.
Angående danskan Dajan Hashemi, som deltog på träning häromdagen, återstår lite pappersarbete innan hon blir spelklar för klubben. Eftersom hon är under 18 år kan det lösas efter det att fönstret stängt.