Foto: Filip Oskarsson

FRI ENTRÉ!

På söndag 5 augusti kl 15;00 är det äntligen dags för OBOS Damallsvenskan att dra igång igen efter sommaruppehållet. Det var en vår med många spännande matcher och lag som tagit poäng av varandra, så det är en jämn tabell vi har med oss.

Motståndare är Vittsjö GIK. Lagen möttes i omgång 2 där Vittsjö vann på hemmaplan efter att de vände 0-2 underläge till 3-2 vinst. Vittsjö har haft svårare att ta poäng i resterande matcher och har under våren varit med i striden om att hålla sig ovanför nedflyttningsstrecket. Det är viktiga poäng för båda lagen som det ska spelas om.
Ny på bänken är Olof Unogård som gör sin första tävlingsmatch som huvudtränare för Linköpings FC.
Deltagande företag i publikkronan bjuder publiken på FRI ENTRÉ, så ta med er alla ni känner så vi kan bjuda tjejerna på en riktig publikfest.

Kan ni inte ta er till Linköping Arena för att se matchen mellan Linköpings FC – Vittsjö GIK så sänds matchen som vanligt på damallsvenskan.tv samt på Corren.

I helgen arrangeras Winning Ground som är en fotbollsfestival för flickor i åldern 10-13 år där LFC är en av arrangörsföreningarna.
Matcherna spelas på Stångebrofältet fredag och lördag och på Linköping Arena på söndag förmiddag, kom gärna och titta!
Imorgon lördag så marscherar alla deltagande lag från boendet på Ljunkan till Stora Torget. Mellan kl 19:00-20:00 så blir det lite underhållning och intervjuer av några LFC-spelare samt vår nya tränare Olof Unogård. Titta gärna förbi och lyssna!

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
5 augusti 15:00
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.