Foto: Filip Oskarsson

Hemmamatch mot LB07

Det är en fullspäckad höst vi har framför oss med final i Danske Bank cup mot IFK Norrköping FK, omgång 3 i Svenska Cupen mot Mariebo IK och Champions League spel mot Ukrainska WFC Kharkiv. Allt detta i september, där ni även kan lägga till fyra damallsvenska matcher.

Men än är det augusti och OBOS Damallsvenskan rullar på där vi redan är framme i omgång 14. Efter en förlust senast borta mot Växjö DFF och innan det oavgjort mot Vittsjö GIK på hemmaplan så är det ett LFC som är väldigt sugna på vinst i söndagens match. Det är LB07 som står för motståndet och matchen drar igång kl 15:00 på Linköping Arena.

Bland våra senaste nyförvärv så är det bara brittiskan Emma Jones som kan spela. Marie-Yasmine Alidou är spelklar för LFC, men har fortfarande inte fått sitt arbetstillstånd vilket gör att hon inte får spela. Eftersom Dajan Hashemi är 17 år krävs extra pappersarbete som är inskickat men där vi väntar på godkännande från FIFA.

Se till att köpa din biljett innan du anländer till Linköping Arena via vår biljettsida, så får du bättre pris på biljetten och du slipper stå i biljettkön. Klicka HÄR för att komma till vår biljettsida.

Kan du inte ta dig till Arenan på söndag så kan du som vanligt se matchen via obosdamallsvenskan.tv.

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
19 augusti 15:00
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.