Foto: Filip Oskarsson

2nd leg Champions League

Två veckor har gått sedan Linköpings FC bjöd på ett riktigt målkalas på bortaplan i Kharkiv i Ukraina. Resultatet blev 6-1 till LFC i den matchen och de målen får tjejerna ta med sig till morgondagens match. För att WFC Kharkiv ska kvalificera sig vidare till round 16 och 8-dels final så behöver de vinna över Linköpings FC med 6 mål.

WFC Kharkiv påbörjade sin resa till Linköping tidigt idag på morgonen, men på grund av flygstrul och missade anslutande flyg så beräknas de inte vara på plats i Linköping förräm sent ikväll. De missar alltså sin MD-1 träning som skulle ha ägt rum ikväll på Linköping Arena.

LFC har sin sista förberedande träning i skrivande stund på Linköping Arena.

Era förköpsbiljetter till matchen imorgon köper ni på vår BILJETTSIDA , där får ni biljetter till ett bättre pris och slipper att stå i kön på matchdag.

Matchfakta

Champions League
25 september 15:00
Linköping Arena, Linkoping
Inga matchhändelser.