Laget är på plats i Ukraina

Igår eftermiddag efter träningen så påbörjade laget sin resa mot Ukraina genom att åka till Arlanda för en natts sömn. Tidigt imorse så gick planet mot Ukraina och truppen var framme klockan 14:00 lokal tid i Kharkiv.
Kvar på hemmaplan i Sverige blev lagkaptenen Janni Arnth som fick sig en smäll i huvudet i matchen i lördags mot K/Göteborg. De sedan tidigare skadade spelarna Elin Landström och Wilma Thörnkvist är också kvar hemma, även Dajan Hashemi som inte är spelklar för LFC ännu.

Laget ska klockan 18:00 lokal tid (17:00 svensk tid) ha sin MD-1 träning på arenan OSK Metalist där matchen imorgon även kommer att spelas. Matchstart imorgon är samma tid som träningen idag.

Matchen kommer tyvärr inte sändas någonstans utan håll utkik på våra sociala medier för liveuppdatering!

Matchfakta

Champions League
12 september 15:00
OSK Metalist Stadion, Kharkiv
Inga matchhändelser.