Foto: Filip Oskarsson

Stormöte i norr

Efter den härliga vinsten i onsdags i Champions League fick spelarna ledigt en dag igår innan det i förmiddags var dags för träning igen, följt av vår nätverksträff LFC Appiontment.

Imorgon förmiddag väntar träning igen innan bussen rullar mot Arlanda där sedan flyget till Luleå går. Spelarna landar lördag kväll och sover då över i Luleå för att på söndag fortsätta resan mot Piteå där match mot serieledarna väntar. Piteå IF DFF leder tabellen med 3 poäng före tvåan FC Rosengård som är tätt följda av K/Göteborg FC på 35 poäng.
Första mötet mot Piteå på Linköping Arena slutade med en tung förlust. LFC tog ledningen med 1-0 men Piteå kunde kvittera till 1-1 i 73:e minuten och sedan i den 93:e minuten kunde de avgöra genom att göra 1-2.

Med det sagt så är det ett revanschsuget LFC som åker norrut med fem raka vinster i bagaget där de har gjort hela 22 mål under dessa matcher.

Har ni inte möjlighet att åka de dryga 100 milen upp till Piteå kan ni följa matchen på SVT1, samt som vanligt på damallsvenskan.tv och Corren.

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
29 september 15:00
LF Arena, Piteå
Inga matchhändelser.