Foto: Ulf Ingvarsson

Svidande förlust

Det blev tyvärr en svidande förlust med 1-4 borta mot Asarum på söndagseftermiddagen. Tunga och rutinerade Asarum lockade oss längre och längre in i fällan ju längre matchen led och man vann till slut komfortabelt. Om vi undantar första minuten (1-0 till Asarum efter 30 sekunder!) var det annars vi som ägde första halvlek och halvtidsresultatet 2-1 till Asarum speglade inte halvleken, men förutom målet (Alva Selerud på Amanda Samuelssons frispelning) kom vi inte närmare än två ramträffar. I andra halvlek väntade Asarum ut oss och deras ruggiga effektivitet när chanserna väl dök upp kan vi inte ta ifrån dom. Nya tag borta mot Kungsbacka 20/8.

Matchfakta

F19
12 augusti 14:00
Asarums IP A-plan, Karlshamn
4-1
  • Domare: Marcus Catuta
  • Varningar, Asarums IF FK: Jindra Van Reeden