Förlust mot Eskilstuna

Första halvlek är helt ok från LFC sidan och öppningen är riktigt bra, där vi skapar flera målchanser även om de riktiga heta lägena saknas. Eskilstuna har även de några bra chanser där Julia Nyström i målet stod för flera fina räddningar.

I andra halvlek kommer vi inte riktigt upp i nivå och är mer passiva. I den 55:e matchminuten förvaltar Eskilstuna en hörna och kan göra matchens första mål. Efter det vaknar vi till och flyttar upp positionerna. Flera heta målchanser men tyvärr hade vi inte marginalerna på vår sida idag och Eskilstuna gör enda målet och tar med sig tre poäng.

Nu laddar vi om inför onsdagens heta drabbning mot PSG på Linköping Arena kl 18:00. Biljetter köper du på https://lfc.ebiljett.nu/Home/events

 

 

 

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
12 oktober 13:00
Linköping Arena, Linköping
0-1
  • Publik: 746
  • Domare: Pernilla Larsson
  • Varningar, Eskilstuna United: Vaila Marie Barsley
  • 61’ Lina Hurtig (ut)Dajan Hashemi-Ghermezi (in)
  • 79’ Maja Ring Kildemoes (ut)Tove Almqvist (in)