Foto: Filip Oskarsson

Match igen, FRI ENTRÉ

Efter ett två veckor långt landslagsuppehåll är det nu dags för match i OBOS Damallsvenskan igen. Vi är redan framme i omgång 20 och det är Eskilstuna United DFF som kommer till Linköping Arena. FRI ENTRÉ så ta med familj och vänner till arenan.

Eskilstuna har efter en ganska trögstartad säsong nu kommit tillbaka och ligger två placeringar bakom LFC i tabellen. Senast lagen möttes på Tunavallen innan sommaruppehållet så slutade matchen 3-3.

Det är med glädje LFC kan meddela att nyförvärvet Dajan Hashemi nu är helt spelklar för klubben och enligt huvudtränare Olof Unogård så är sannolikheten stor att vi får se henne på planen imorgon i matchen mot Eskilstuna.
Dajan har varit iväg på landslagssamling tillsammans med Danmarks F19-landslag, dock ett år ung (fyller 18 år i november). Under deras tre matcher gjorde Dajan 3 mål, ett av dem redan efter 14 sekunder i matchen mot Skottland. Det ska bli spännande att följa Dajans utveckling och se vad hon kan åstadkomma på planen för Linköpings FC.

Biljetter till 8-delsfinalen i Champions League mot franska storlaget PSG hittar ni på vår biljettsida HÄR
Matchen spelas på Linköping Arena onsdag 17/10 kl 18:30.

Vi ses imorgon på Arenan!

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
13 oktober 15:00
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.