Returmöte i Champions League

För knappa två veckor sedan så spelades första mötet i 8-dels finalen i Champions League mellan LFC och PSG på Linköping Arena, en match som slutade med vinst till bortalaget med 2-0.
Imorgon är det dags för tjejerna i LFC att vända underläget till vinst på Stade Jean Buoin i Paris, det är vinst med minst två mål som behövs för att LFC ska ta sig vidare. Skulle resultatet vara 2-0 till LFC efter 90 minuter och tilläggstid så kommer det att bli förlängning 2 x 15 minuter. Skulle ställningen fortfarande vara lika efter förlängning så är det straffläggning som avgör vilket lag som tar sig vidare till kvartsfinal.

Tjejerna landade vid kl 11 i förmiddags i Paris och kommer ikväll träna på matcharenan Stade Jean Buoin. Imorgon så är matchen kl 20:00 och ni kan se den via Corren.
I truppen saknas de sedan tidigare skadade spelarna Matilda Haglund, Emma Jones och Johanna Rasmussen. Som andramålvakt istället för Matilda är det Clara Ekstrand från F19 som är med.