Foto: Filip Oskarsson

Tankar från ordförande

Sista seriematchen spelad och nu återstår bara den stora utmaningen att åka till Paris och överraska. Klart det kan gå men visst är det en tuff utmaning.
Resultatmässigt har naturligtvis året varit en besvikelse Jag är övertygad om att alla våra spelare och nuvarande ledare gjort allt som står i deras makt för att få så bra resultat som möjligt. Tyvärr är det så att kommer vi snett från början så får det långtgående konsekvenser.
Det känns bra att få börja om inför nästa säsong även om jag inte kommer att vara kvar i min nuvarande roll som ordförande. Den 5 november väljer LFC sin andra ordförande under sin 16 åriga historia och det kommer att bli bra.

I en tidningsintervju sa jag att det är en kamp från dag 1 till sista dagen på året för att få ekonomin att gå ihop, så även i år.
Jag ber Er alla supportrar till LFC att tänka på vår framtidsfond, den är en viktig del i vår föreningsuppbyggnad. HÄR hittar ni framtidsfonden.

Jag får passa på att gratulera Piteå till guldet. Efter att ha varit guldlag under 2 år så är det nu Piteå som tar över den stafettpinnen. Jag är säker på att LFC kommer att göra allt som är möjligt för att på nytt få smaka på segerns sötma.

Tack Ni alla som kom och såg våra matcher, ni som gjorde våra matcher möjliga via Era ideella insatser och tack till Lejonflocken som ständigt höjde temperaturen på våra hemmamatcher.

Christer Mård
Ordförande LFC