Anmälningar till WG 2019 börjar trilla in, se till att anmäl ditt lag

Anmälningarna till nästa års Winning ground festival börjar fyllas på, ta möjligheten att få en häftig fotbollsupplevelse för dig och ditt lag, få möjlighet träffa LFC-spelarna, spela match på samma arena som Linköpings FC och träffa massa andra fotbollstokiga kompisar under 3 dagar i augusti.

Winning ground är en årlig fotbollscup i Linköping för flickor 10-13 år där upplevelsen och prestationen är i fokus, och alla lag spelar en finalmatch på Linköpings Arena. Winning Ground Fotbollsfestival kommer av att ”Winning Ground” var mottot för Dam EM 2013 – att dam och tjejfotbollen skulle vinna mark före, under och efter mästerskapet. Tanken lever vidare som en fotbollsfestival sedan 2014.

 

Datum: 9-11 augusti 2019
För vem: Flickor 10-13 år. Ni väljer själva mellan 3 olika svårighetsnivåer
Anmälanhttp://www.winningground.se