Ny ordförande LFC

Igår kväll hölls ett extrainsatt årsmöte där Paul Lindvall valdes till ny ordförande för Linköpings FC efter Christer Mårds beslut att avgå som ordförande under innevarande säsong. Paul Lindvall valdes till ordförande fram till ordinarie årsmötet 2020 efter ett enhälligt beslut av närvarande medlemmar.

Paul Lindvall berättar: ”LFC är laget i mitt hjärta. Jag är glad och stolt över att medlemmarna gett mig förtroendet att som ordförande få leda styrelsens arbete. LFC är en fantastisk förening som haft enastående framgångar under Christer Mårds mångåriga ordförandetid. Christers insatser som ordförande, under de 15 år som föreningen verkat, har varit ovärderliga.
Nu pågår planeringen för en ny säsong. Mitt och styrelsens sikte är tydligt inställt mot att LFC åter ska nå toppen. Tillsammans ska vi ge laget de allra bästa förutsättningarna för framgång. Jo, alla vi som älskar och stöttar LFC behöver kraftsamla inför den nya säsongen som väntar. Allas insatser behövs. Det gäller styrelse, medarbetare, tränare, supporters, volontärer, sponsorer, olika samverkanspartners och alla andra. Tack för era insatser och för ert stöd. Tillsammans siktar vi mot att åter nå toppen!”

Christer Mård har varit ordförande under samtliga år som Linköpings FC har varit verksamma som förening. Under Christers tid som ordförande i LFC så har klubben tagit tre SM-guld, spelat Champions League fem gånger, spelat åtta finaler i Svenska Cupen där det blivit guld fem gånger. En fantastisk resa som under 15 säsonger i Damallsvenskan resulterat i 11 medaljplatser. I klubben har under hans tid många spelare fostrats och LFC har kunnat förse landslag i flera länder, OS-laget och toppklubbar i hela Europa med världsspelare. Linköpings FC tackar för allt engagemang, jobb och all passion Christer Mård investerat i klubben!

På bilden ser ni ordförande Paul Lindvall, Christer Mård och vice ordförande Mariethe Larsson