Ny tränarduo till F19

Nu är det klart! Björn Arnell och Emma Ahlstrand tar över som ledare för LFC F19.

Björn Arnell blir ny huvudtränare för F19. Björn kommer senast från rollen som huvudtränare för AFK Pojkar U17. Björn har även uppdrag för ÖFF som ledare för distriktslag F02 och spelarutbildare samt att Björn arbetar med videoanalysuppdrag för SvFF. Björn har många års erfarenhet från tränaruppdrag och är utbildad motsvarande UEFA A.

Emma Ahlstrand tar över i en kombinerad roll som assisterande tränare och målvaktstränare. Emma kommer senast från en ledarroll i Smedby AIS damlag. Liksom Björn är Emma en del av ledarteamet för ÖFF’s distriktslag F02. Emma har flera års erfarenhet av uppdrag som tränare både i Sverige och USA. Vi hälsar Björn och Emma välkomna till klubben och uppdraget att tillsammans leda och utveckla vår F19 verksamhet.

Vi tackar samtidigt befintlig ledarstab Mattias Hellström, Carl Blomqvist och Ammie Johansson för deras insats och engagemang i F19 och klubben. Lycka till i framtiden!
Ulf Ingvarsson kommer att fortsätta som lagledare även under nästa säsong.