Stjärnkliniken tillsammans med LFC skapar fotboll i världsklass!

I veckan så har det nya avtalet mellan LFC och Stjärnkliniken skrivits under. Det är ett två-årigt avtal som innebär att Stjärnkliniken är en del av vårt medicinska team.
 
”Jag är jätteglad att vi är i hamn med det här samarbetet. Stjärnklinikens ambition matchar våran väldigt väl, med att leverera bra resultat på högsta möjliga elitnivå. Genom samarbetet tar vi ytterligare kliv mot att professionalisera vår verksamhet och miljön runt spelarna. Vi vill i största möjliga utsträckning skapa ett klimat runt spelaren som möjliggör att spelaren bara behöver koncentrera sig på fotboll och på att bli så bra som möjligt. Där blir samarbetet med Stjärnkliniken en stor och viktig pusselbit, som tydligt signalerar vilken miljö vi vill stå för i LFC.” säger huvudtränare Olof Unogård.
 
På bilden ser ni Frida Bylinder, idrottsfysiolog och idrottspsykologisk rådgivare, och Franck Lafuma, fysioterapeut, som kommer att sköta samarbetet och vara en del av det medicinska teamet.