Säljare sökes

Har du ett genuint intresse för att marknadsföra idrott och då fotboll i synnerhet?
Vill du jobba i en förening som är i världsklass och en förening som vill dit?
Tänkte väl det, då ska du inte missa chansen att axla denna spännande roll!

Om rollen:
Våra kunder är företag och bolag som finns i Linköping med omnejd. Du kommer att ha en självständig roll men även vara en av två säljare som delvis arbetar tillsammans med uppdraget. Du arbetar som säljare både för LFC och FC Linköping City, men är placerad på LFC:s kansli med klubbdirektören som arbetsledare. Du kommer att utgå från kontoret på Linköping Arena, men stora delar av dagen vara ute på kundbesök.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-Marknadsföra och sälja våra produkter

-Se till att marknadsstrategin efterlevs

Vem är du?
För att passa in i rollen hos oss så är du en person som gillar att arbeta i en entreprenöriell miljö där vi tillsammans skapar nytta och nöje!
Förutom att den vi söker såklart brinner för idrott så tror vi att du

  • Kan ta ansvar för våra varumärken. Det betyder att du lär dig allt om vad varumärket betyder och vilka produkter vi säljer
  • I nära samarbete med säljkollega och övrig personal på kansliet, öka intäkterna och förbättra förutsättningarna för föreningarna
  • Aktivt och regelbundet kommer med förslag på förbättringar, med vilka du bidrar till föreningarnas ökade förtjänst.

För att söka den här tjänsten behöver du ha erfarenhet av försäljning, gärna inom idrotten. Du ska ha en god social kompetens, brett kontaktnät och ha lätt för att knyta nya kontakter.

Tjänsten är en projektanställning på 100% och påbörjas snarast.

Välkommen att skicka ett personligt brev där du berättar om vad du har för tidigare erfarenheter som gör dig lämpad för det här uppdraget. Bifoga CV.

ann-sofie.brehmerhjertstedt@linkopingfc.com

070-3711840