Svenska Cupen lottad

Alldeles nyss lottades Svenska Cupen omgång 4. Det är 16 kvarstående lag som placerades in i två geografiska grupper, norra och södra. Därefter delades respektive grupp in i två grupper (totalt 4 grupper med 4 lag i varje grupp).

LFC hamnade i samma grupp som Kopparbergs/Göteborg FC, Växjö DFF och Jitex Mölndal BK. Det är K/Göteborg som högst rankade lag (efter föregående säsongs placering i OBOS Damallsvenskan) och Jitex som lägst rankade lag som erhåller 2 hemmamatcher. LFC är näst högst rankat lag och ska därmed möta K/Göteborg i sista gruppspelsmatchen där K/Göteborg är hemmalag.
LFC kommer därmed bara att spela en gruppspelsomgång hemma och det blir antingen första omgången 9-10 februari eller andra omgången 16-17 februari. Sista omgången borta mot K/Göteborg spelas 9-10 mars. Semifinalerna spelas 17 mars och finalen spelas 1 maj.

Det dröjer alltså bara lite mer än 2 månader innan ni kan komma till Linköping Arena för att se LFC spela tävlingsmatch igen!