Förlust i Växjö

En många gånger bra första halvlek men där skärpan saknas i de avslutslägen som skapas. Bollinnehavet är till LFC fördel men första halvlek slutar 0-0. I andra halvlek genomförs flera byten, som delvis rycker sönder övertaget, och målen, som kommer under sista tjugo och med enbart fem minuter från varandra, kommer av misstag som Växjö tar tillvara på. Som lag och individuellt är LFC dock bättre än Växjö och bör därmed kunna döda matchen innan det kommer till detta. Ingen dag för att leta ursäkter och bortförklaringar. Nu tid för landslagsuppehåll, innan nya tag ska tas inför gruppfinalen mot Göteborg i Svenska Cupen.

 

Stina Blackstenius – Dajan Hashemi
Lina Hurtig – Emma Lennartsson (K) – Filippa Angeldal – Kosovare Asllani
Anna Rakel Pétursdottir – Lisa Lantz – Linn Bogren – Julia Ashley
Emma Holmgren

Reserver:
Wilma Thörnkvist
Mimmi Larsson
Sabina Ravnell
Frida Maanum
Alva Selerud
Clara Ekstrand

Matchfakta

Träningsmatch
22 februari 18:30
Tipshallen, Växjö
2-0
Inga matchhändelser.