Säkra ditt medlemskap

Bäste supporter,

Nu börjar en ny spännande fotbollssäsong och vi i Linköpings FC hoppas att du vill vara en del av denna säsong genom att säkra ditt medlemskap. Intresset för damfotboll kommer alldeles säkert att bli stort i år. VM i Frankrike i sommar kommer att bli en av höjdpunkterna. Alldeles säkert kommer flera av LFC:s nuvarande och tidigare spelare att vara uttagna i olika landslag. Detta gäller inte minst vårt svenska landslag. Hur långt kommer Sverige att nå i VM?

Vi har lagt förra årets säsong bakom oss och ser med spänning fram mot en ny säsong. Siktet är tydligt inställt mot att åter nå toppen och vi har en riktigt bra spelartrupp. Det är en bra blandning av spelare som var med förra året och intressanta nyförvärv. Emma Lennartsson övertar kaptensbindeln för ett lag som kommer kunna bjuda publiken på fotboll av mycket hög kvalitet. Visst ska det också bli lite extra roligt att följa hemkomna Stina Blackstenius samt Nilla Fisher som ansluter efter VM.

Som medlem betyder du väldigt mycket för lagets framgångar. Du är alltid välkommen att höra av dig med funderingar och tankar kring hur vi ska kunna fortsätta att utveckla LFC. Vi hoppas och tror att du vill stödja vårt fantastiska fotbollslag.

Väl mött till en ny spännande säsong. Siktet är inställt mot toppen!

Köp ditt medlemskap här.

 

Paul Lindvall
Ordförande LFC
070-211 44 82
lindvall63@hotmail.com

 

Ann-Sofie Brehmer Hjertstedt
Klubbdirektör
070-225 28 05
ann-sofie.brehmerhjertstedt@linkopingfc.com