Oavgjort efter sent mål

Linköping-Växjö 1-1 (0-0)
Tyvärr genomförs en svag första halvlek där LFC inte riktigt går att känna igen. Vi gör inte det vi har kommit överens om tillräckligt ofta, och individuellt hemfaller LFC åt gamla synder. En klar förbättring till andra men där utdelningen inte blir mer än ett mål i 73:e minuten. Sist på bollen Kosovare, på passning av Lina. Efter det kontrollerar LFC matchen stundtals bra men Växjös omställningar var alltjämt ett hot och tyvärr släpper vi in kvitteringen i matchens 92:a minut på en hörna. Resultatet innebär fortfarande dock chans till avancemang, om tre veckor mot Göteborg, vilket blir en ren gruppfinal.

Mimmi Larsson – Dajan Hashemi
Lina Hurtig – Emma Lennartsson (K) – Filippa Angeldahl – Kosovare Asllani
Elin Landström – Anna Rakel Pétursdóttir – Lisa Lantz – Julia Ashley
Emma Holmgren

Reserver:
Wilma Thörnkvist
Alva Selerud
Linn Bogren
Junis Andersson
Clara Ekstrand

Matchfakta

Svenska Cupen
15 februari 14:00
Linköping Arena, Linköping
1-1
Inga matchhändelser.