Säsongens första träningsmatch

Säsongens första träningsmatch spelades 2×30 min och efter en något trevande start kommer LFC in i matchen på ett bättre sätt. Efter några justeringar i halvtid blir vi än bättre och tar rättvist ledningen i 38:e minuten. Under de sista 10 minutrarna saknas struktur i vårt spel vilket resulterar att vi tyvärr blir straffade med ett misstag i den 55:e minuten. Sett till antalet målchanser och hörnor är vi mest förtjänta av en seger, men med tanke på att sju spelare saknas och att vi som komplett trupp haft sex-sju pass tillsammans, är det en säsongspremiär som får klart godkänt. Målet gjordes av Wilma Thörnkvist, på passning av Emma Lennartsson.

Startelva:

Alva Selerud – Mimmi Larsson – Dajan Hashemi
Wilma Thörnkvist – Filippa Angeldahl – Emma Lennartsson (K)
Elin Landström – Anna Rakel Péttursdóttir – Lisa Lantz – Linn Bogren

Julia Nyström

Reserver:

Amanda S
Junis A
Sabina R
Sofia H