VINST I CUPEN

Fotbollsåret 2019 inleds med seger i Svenska Cupens gruppspel efter 1-4 (0-3) mot Jitex.

LFC lyckas få hål på Jitex tidigt och får bra kontroll på matchen, i och med att Kosse avslutar ett fantastiskt anfall i den nionde minuten. I både minut 30 och 37 skruvar Kosse in två hörnor direkt i mål och ett tvättäkta hat-trick fullbordas. I en andra halvlek som slutar 1-1 genom kvittering från Jitex samt att Mimmi Larsson slår in en retur och därmed inleder målskyttet i LFC, har LFC två fina mål avvinkade för offside samtidigt som Jitex går ned på en fembackslinje. Ett jobb väl utfört och en bra start på cupgruppspelet.

Startelvan för dagen:

Mimmi Larsson – Dajan Hashemi
Lina Hurtig – Emma Lennartsson (K) – Filippa Angeldahl – Kosovare Asllani
Elin Landström – Anna Rakel Pétursdóttir – Lisa Lantz – Linn Bogren
Emma Holmgren

Reserver:
Alva Selerud
Wilma Thörnkvist
Junis Andersson
Sabina Ravnell
Clara Ekstrand

Framåt LFC!

Matchfakta

Svenska Cupen
8 februari 13:00
Åbyvallen, Mölndal
1-4
Inga matchhändelser.