Dagens seriepremiär

Välkomna till Damallsvenskan 2019!

Ikväll har vi premiär mot Växjö och vi hoppas självklart på en härlig inramning med mycket publik och vackert väder.

Matchstart är 19.00 men vi öppnar kassan redan kl.18.00 då ni har chansen att utmana Kim Martin i Nattduellen. Ni kan också köpa souvenirer i vår shop eller ta en fika och njuta innan matchen i vårsolen.

Ikväll bjuder vi dig som heter Sara eller Stina med en kompis på entrén. Ta med legitimation så får ni fribiljetter. För er andra finns biljetter att köpa på lfc.ebiljett.nu och i biljettluckorna innan match. Du som ny kund av säsongskort kan hämta dina kort i entrén, för tidigare kunder av säsongskort återanvänds korten från tidigare säsong.
Ingång sker genom entré 4 på arenan för säsongen 2019.

Det blir en spännande säsong där vi självklart ska ligga i topp inför VM-uppehållet i sommar.

Välkomna till Arenan för att se vårt LFC, damfotboll i världsklass!

Ann-Sofie Brehmer Hjertstedt Klubbdirektör
Paul Lindvall Ordförande