Julia Ashley lämnar LFC

Den amerikanska backen kom in i LFC under inledningen av säsongen och fick en hel del speltid under cup- och träningsmatcherna, men efter det har skador och en tilltagande konkurrens gjort att Ashley fått betydligt mindre speltid. Det gör att LFC nu aktiverar den klausul som möjliggör att parterna bryter avtalet i och med sommaruppehållet. Manager Olof Unogård säger så här om beslutet:

– Julia är superprofessionell och lätt att samarbeta med. Hon har gått ihop väldigt bra med övriga spelare i laget men har haft svårt att anpassa sig till vårt sätt att spela fullt ut. Det, ihop med att en gammal knäskada börjar göra sig påmind, har lett fram till det här beslutet.

 

Julia själv om sin tid i klubben:

– I want to thank my teammates and the Linkoping community for all their help during my time at the club. I learned a great deal and loved Sweden, but I wish I was not limited by my injuries. Tack och lycka till.

Vi tackar Julia för sin tid i klubben och önskar henne stort lycka till framöver.