Foto: Filip Oskarsson

LFC Night succén fortsätter

Välbesökt så även denna gång

Under onsdagskvällen den 20:e maj arrangerades den första av två LFC Night för säsongen 2019. Kvällen är en del av Fadderakademin där alla flicklag i Östergötland bjuds in. Denna gången fylldes Linköping arena med drygt 600 förväntansfulla flickor för att träna fotboll med sina idoler i LFC. Samtidigt som tjejerna tränade med våra spelare så hade Olof en utbildning med deras tränare. Tack till kvällens partners: Dukaten ParkeringSwedbank SverigeStångåstadenÖstergötlands FotbollförbundStjärnkliniken och Ica Maxi Linköping.

Nästa LFC Night är den 11/9! Vi ses då!

 

Kvällens innehåll

För tränare och ledare med intresse att åter gå tillbaka till kvällen finns här tränare Olofs presentation: Ledarpresentation LFC Night 190522 och här projektledare Elins träningsupplägg för kvällen: Träningspass LFC Night 190522.

Detta finns också publicerat under fliken “LFC och samhälle” och vidare under “LFC Night”

Väl möt!