Johanna Alm

LFC värvar Johanna Alm!

Truppbygget i LFC fortsätter och näst att hämtas in är den lokala talangen från Lindö FF, Johanna Alm. Alm, född 2001, har tränat regelbundet med LFC:s A-lag under sommaren och hösten, och tar nu alltså klivet över helt och hållet.

Kontraktet är skrivet på två år och kommenteras så här av manager Olof Unogård:
– Vi försöker hålla koll på de unga förmågor som finns i vår närhet och Johanna var på tapeten redan när jag kom in i juli i fjol. Det är ett gigantiskt steg att ta från division ett till damallsvenskan men vi tror att Johanna har det som krävs för att lyckas. Hon är förstås en väldigt lovande fotbollsspelare, som jag tror kommer kunna vara med och nosa i konkurrensen redan nästa år. Johanna är en väldigt noggrann och ambitiös person, så det känns otroligt spännande att se vad som händer med hennes utveckling hos oss.

Kontakt:
Olof Unogård, manager
070-373 28 46