Maanum förlänger med LFC!

I tuff konkurrens med flertalet klubbar är det äntligen klart att den norska mittfältaren Frida Leonhardsen Maanum förlänger sitt kontrakt med LFC. Maanum kom till LFC under sommaren 2017 och har därefter blivit mer och mer tongivande i laget. Tidigare i år fick Frida motta stipendiet som “årets uppstickare”, vilket blev ytterligare ett bevis på hennes utveckling i klubben. Trots hennes ringa ålder på 20 år har Frida också hunnit med 29 A-landskamper för Norge.

 

Frida kommenterar förlängningen så här:

– Det känns väldigt bra att ha förlängt med LFC. Jag trivs bra med laget, och det är en utvecklande miljö att vara i. Jag har stor tro på att vi ska vara ett topplag nästa säsong.

 

– Frida är en av de mest kompletta spelare jag jobbat med och hon är redan nu en av OBOS Damallsvenskans bästa innermittfältare, säger Olof Unogård, sportchef och huvudtränare. Att Frida väljer att vara kvar hos oss i den tuffa konkurrens som råder, är ett fint kvitto på att hon tror och litar på vår verksamhet.

 

Det nya kontraktet är skrivet på två år med start i januari.

 

Kontakt:

Olof Unogård

Sportchef och huvudtränare

070-373 28 46