Foto: Vegard Wivestad Grottø, Bildbyrån

LFC värvar norsk landslagsspelare!

Linköpings FC har gjort klart med sitt femte nyförvärv, vilket blir norska A-landslagsspelaren Synne Skinnes Hansen. Hansen, född 95, kommer senast från LSK Kvinner där hon bland annat vunnit tre raka seriesegrar. Hon har spelat landskamper för Norge ända sedan U16 och har hittills hunnit med 20 A-landskamper inklusive sommarens VM-spel.

– LFC är ett bra ställe för mig att vara på för att utvecklas vidare och ta nya steg som fotbollsspelare, säger Synne Skinnes Hansen. Detta kommer att bli en ny utmaning som jag ser fram emot att ta mig an.

– Synne har varit på vår radar länge och vi har fått väldigt fina referenser på alla sätt, säger Olof Unogård, sportchef och huvudtränare. Hon har gjort det bra i både klubblag och landslag och är en väldigt sympatisk person. Det är nästan så att vi får två spelare i en eftersom hon är som mångsidig i sitt positionsspel, vilket kommer vara en stor fördel i nästa års trupp.

Kontraktet är skrivet på två år.

Kontakt:
Olof Unogård, huvudtränare & sportchef
070-373 28 46