Inför årsmötet på tisdag

Vi vill påminna alla medlemmar om årsmötet på tisdag den 17 mars kl 18:00.
Plats: VIP-våningen på Linköping Arena.

Föredragningslista/agenda till årsmötet: Uppdaterad föredragningslista årsmöte 2020.

Justerat årsmötesprotokoll från 11 mars 2019: Årsmötesprotokoll 2019

Årsbok säsongen 2019: Årsredovisning och Verksamhetsberättelse för säsongen 2019.

Valberedningens förslag hittar du här.

Motioner och svar på dessa finner du här.

Föreningens stadgar: Stadgar LFC.

 

Uppdatering om mötet:
Covid-19 (Coronaviruset) påverkar Sverige på många sätt. Ingen samhällssektor är opåverkad. Idrottsrörelsen tillhör en av de samhällssektorer som tidigt och kraftigt påverkats av Convid19. Folkhälsomyndigheten utfärdar rekommendationer för hela Sverige. Vi följer såklart dessa. Det utfärdas också rekommendationer från SvFF. SvFF manar här till stor restriktivitet när det gäller att ordna möten.

Vi har beslutat oss för att genomföra årsmötet, men det kommer att ske på ett sätt som minimerar riskerar och där spelarnas och ledarnas säkerhet sätts i främsta rummet. I samråd med de som är ansvariga för den sportliga verksamheten har spelarna därför rekommenderats att inte delta vid årsmötet. Vi vill inte att spelarna utsätts för smittrisker. Detsamma gäller sportchefen, tränare och andra i ledargruppen som också de har rekommenderats att inte delta. Vi kommer inte heller att ha någon efterföljande stund med kaffe och samtal kring gemensamma frågor. Vi vill också uppmana alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att inte delta vid möten och sammankomster om man har hosta, feber, etc.

 

Vi hälsar alla friska och krya varmt välkomna till ett något avskalat årsmöte!