Foto: Mia Eriksson

Vinst med 1-0 mot Djurgårdens IF FF

Vi öppnade matchen helt okej efter några trevande första minuter. I den sextonde minuten gör Uchenna Grace Kanu ett fantastiskt fint mål. Sista 20-25 minuterna av första halvlek hade kunnat se bättre ut, men det är skönt med ledning i halvlek. I andra halvlek är det fortfarande en hel del som inte stämmer, men ansträngningen ser bättre ut och vi visar upp en bra moral när vi kämpar hem tre nya poäng. Nu gläds vi åt tre raka segrar och serieledning!
Målgörare:

Uchenna Grace Kanu gör 1-0 i 16e minuten.

Byten i LFC:

Matchminut 66 In: Alva Selerud <—> Ut: Johanna Alm

Matchminut 76 In: Lina Hurtig <—> Ut: Orji Ebere

Matchminut 83 In: Emma Lennartsson <—> Ut: Ronja Aronsson

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
11 juli 15:00
Linköping Arena, Linköping
1-0