VINST MOT KIF ÖREBRO MED 1-0

Efter en hård kamp mot KIF Örebro går vi segrande ur striden med 1-0 (1-0). Vi gör inte en så bra första halvlek som andra halvlek men innan paussignalen ljuder gör vi 1-0 på hörna i den 42′ genom Ronja Aronsson som gör sitt första mål för säsongen, efter en fin hörna av Frida Leonhardsen Maanum. En KIF-spelare försöker nickrensa iväg bollen men där är Ronja påpasslig och fångar upp den och sätter bollen vid stolpen via målvakten i mål.

I andra halvlek steppar LFC upp spelet och har ett par klara målchanser där man ska utöka sin ledning, även KIF har ett par farliga målchanser men Matilda Haglund som är stabil i målet och med bra försvarshjälp håller nollan och fjärde hemmasegern i rad är ett faktum.

Nu njuter vi av segern, sen på måndag 3/8 är det dags för en riktig toppmatch borta mot seriefavoriterna Kopparbergs Göteborg FC.

Foto: Mia Eriksson