Emma Lennartsson – Årets Damspelare i Östergötland

STORT GRATTIS säger vi till Emma Lennartsson som välförtjänt har utsetts till Årets Damspelare i Östergötland!

Priset delas ut av Östergötlands Fotbollsförbund genom Fotbollsutvecklingskommittén och motivering lyder:

“Emma Lennartsson har gått den långa vägen, med spel i Östgötaföreningarna Norsholms IF, Kimstad GoIF, Saltängens BK och IFK Norrköping. Sedan 2013 har hon spelat i Linköpings FC i allsvenskan. Det som kännetecknar Emma är att hon är lojal, gör andra bättre, driver sin egen utveckling framåt varje dag genom att alltid göra sitt bästa. Hon har utvecklats till en av damallsvenskans bättre backar, har förmågan att alltid få en tå på bollen och bryta i avgörande lägen. Vidare har hon ett enormt klubbhjärta och att hon gör minst lika mycket för klubben vid sidan av planen som på den.”