Foto: Mia Eriksson

Tack Ebere Orji för dina insatser i LFC

Tack Ebere Orji för dina insatser i LFC

Stora delar av truppen är färdig inför kommande säsong. Flera spelare från året förlänger med Linköpings FC, nya värvningar har gjorts, samtidigt som några lämnar. Nu är det klart att Ebere Orji lämnar klubben efter att hennes kontrakt nu löper ut.

– It’s a great honor playing for Linköpings FC. I am proud to be in the club record list as a player who once played in the Club. I thank all the administrators, fans, teammates and coaches for the confident they have had in me. I hope someday we can all meet together again. Thank you, säger Ebere Orji.

Ebere Orji kom till Linköpings FC inför säsongen 2020 från Umeå IK FF i Elitettan. Hon började starkt och har stått för sex mål i OBOS Damallsvenskan. I juli utsågs hon till Månadens spelare i OBOS Damallsvenskan.

– Ebere gjorde en stark inledning på säsongen och hon bidrog starkt till vår fina start. Vi har dock kommit överens med Ebere att inte förlänga avtalet. Ebere är en fantastisk människa med stort hjärta och alltid ett leende på läpparna, vi tackar henne för hennes fina insatser i LFC och önskar henne stort lycka till i hennes fortsatta karriär, säger Klubbdirektör Frida Andersson.

Fotnot: Det är ännu inte klart vilken klubb Ebere Orji går till.