Vi söker utesäljare med ansvar för att knyta nya samarbetspartners till klubben

 

Intresset för damfotboll har ökat markant de senaste åren och vi är bara i början av den resan.
Linköpings FC är en av Sveriges främsta elitföreningar inom damfotboll och vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede där vi vill ta föreningen till nästa nivå. För att lyckas med det behöver vi bli ytterligare en viktig spelare utanför plan som kan stärka upp vårt säljteam.

Många företag har idag ambitionen att stötta ungdomsverksamhet, sträva mot jämställd sponsring, samtidigt som det ska ge bra och synlig marknadsföring. Här vill vi profilera Linköpings FC som ett givet alternativ. Inför 2021 fortsätter vår satsning framåt både när det gäller elit och bredd. Vi ska befästa vår plats som topplag i OBOS damallsvenskan med målsättningen att återigen nå Champions League. Samtidigt tar vi kliv framåt i satsningen på vår LFC Akademi som under nästa säsong kommer att bestå av två flickelitlag, F17 och F19. Därutöver har vi ambitioner att bygger vidare och utveckla vår fadderverksamhet där vi är med och utvecklar morgondagens fotbollsstjärnor.

Ditt uppdrag
Som utesäljare i Linköpings FC ansvarar du för hela säljprocessen, allt ifrån nykundsbearbetning till avtalsskrivning och uppföljning. Du har en befintlig produktportfölj av spännande samarbetsformer och arbetar aktivt med att hitta nya givande samarbeten för alla parter. Med utgångspunkt från vårt kontor i Linköping arbetar du uppsökande med att kontakta potentiella samarbetspartners runt om i Östergötland.

Din profil
För att lyckas i ditt arbete krävs att du arbetar långsiktigt och med ett brinnande engagemang där du på ett tydligt och övertygande sätt kan visa på alla de fördelar som ett samarbete med oss innebär.
Som person krävs det att du är driven, självgående och har ett innovativt tänk kring sälj. Du bör ha god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Då du kommer arbeta uppsökande är det viktigt att du är uthållig och målfokuserad. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning och har ett stort kontaktnät bland företagen i Östergötland.

 

Omfattning heltid (100%) med placering i Linköping. Provanställning tillämpas. Lönen kommer innefatta både en fast och rörlig del. Vi omfattas av kollektivavtal mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen för branschen Idrott. B-körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag måndagen den 16 december 2020. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske före sista datum. Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Ansökan skickas till frida.andersson@linkopingfc.com och märk ditt mail med Utesäljare LFC . Vid frågor om tjänsten kontakta klubbdirektör Frida Andersson tfn: 070-44 468 44.

 

Detta är Linköpings FC

Linköpings FC – damfotboll i världsklass
För oss handlar fotboll i världsklass inte bara om att vara ett av Sveriges topplag, det är också en strävan om att utveckla damfotbollen i rätt riktning, skapa rätt förutsättningar för våraspelare att utvecklas och nå sin fulla potential, ett ansvar i att vara förebilder och inspirera unga med fotbollsdrömmar och att ge våra fans, sponsorer och medlemmar en upplevelse. Vi ska vara en stolthet för vår stad!

 

Verksamhetsidé
Det ska inte finnas någon annan plats som är bättre att befinna sig på som elitsatsande damfotbollsspelare. Linköpings Fotboll Club i sig skall vara en renodlad elitförening med tätt kopplad utvecklingsverksamhet till andra klubbar och skolor. LFC skall skapa förutsättningar för talangutvecklingen i regionen genom de projekt som erbjuds inom fotbollsfamiljen. Linköpings Fotboll

Club har funnits sedan 2004. Vi har sedan starten haft en klar vision – Linköping i Europa!